Kropsterapi

KROPSTERAPI

Vi gør det allesammen i een eller anden grad. Vi støder ind i de samme mønstre og problematikker. Nogen fortsætter med at gøre det hele livet, mens andre formår at finde redskaber/metoder til at håndtere situationerne. Der lyder enkelt og det kan det også være for dig. Som psykoterapeut bruger jeg krops- og samtaleterapi og hvis du ønsker det, inkluderer vi håndanalysen.

Hvad går det ud på?

Den form for terapi jeg udfører er en psyko-spirituel healingsproces, hvor følelser, tanker og blokeringer opleves og forløses som energi. Via disse teknikker og med 100% nærvær støttes du gennem hele processen.


Lidt mere baggrundsviden

Krops- og samtaleterapien er grundlagt af den spirituelle lærer Chris Griscom. Hør hende selv her. Terapien blev i sin tid kendt gennem Shirley Mclaines bøger (fx Out on a Limb - på dansk: På Dybt Vand), hvori hun beskriver sine oplevelser. I Danmark blev jeg uddannet af psykolog Eya Betiina Jørgensen, som er uddannet af gestalt psykoterapeut Susan Harris. Eya har sin primære forståelse af denne form for terapi fra sine studier på Chris Griscoms skole Nizhoni School for Global Consciousness i USA. I 1995 bragte hun dette arbejde til Danmark, hvor hun var en af pionererne i udbredelsen af terapien herhjemme og uddannede ialt 13 hold.

Susan Harris blev uddannet hos Chris Griscom på The Light Institute i New Mexico, USA og beskrev teknikken i sin bog "Sjælens Teater", Borgens forlag og kommer jævnlig til Danmark.


Kropsbehandling og windows to the sky

Ved hjælp af blid kropsbehandling og blidt tryk på bl.a. akupunkturpunktet: Windows to the sky, bringes du stille og roligt i en dybt afslappet tilstand og vil helt naturligt opleve en udvidelse af din bevidsthed. Dette sætter dig i stand til at opleve forlængst glemte minder/episoder, som ophober sig som uforløst energi i din krop.

Ved at bruge tidligere liv som en metafor for dette liv kan du heale de mønstre og traumer, der forhindrer dig i at leve dit liv i fuldt potentiale.

I denne bevidsthedstilstand begynder du "at se en indre film" - en historie med dig selv som hovedpersonen. Du er dog hele tiden klar over, at du ligger trygt og rart på en briks og er i en session.


Hvad får du ud af det?

Du får kontakt til din sjælskerne, dit højere Selv og lærer at lytte til din indre visdom. Du lytter til din krops celler og du oplever en “kommen hjem” til din ubegrænsede spirituelle kraft, som altid er tilstede og kan kontaktes for hjælp, råd og vejledning.

Du får healet dit Indre Barn og får øvelser hertil.


Sådan foregår det

Sessionerne er et individuelt forløb, der som udgangspunkt strækker sig over 4 dage á 2 timer pr. dag. 1. dag oplever du en Healing af dit Indre Barn og kontakt til Dit Højere Selv. De næste 3 dage forløses tidligere liv/uforløst energi. Der dukker altid det op du er parat til at forløse og det foregår blidt og nænsomt. Du oplever fysiske og følelsesmæssige forløsninger og får kontakt til dit potentiale, talenter og får fornyet energi.


Hvert forløb er forskelligt og er opbygget til at give en dybere grad af healing, efterhånden som man er parat til det.


Hvis du vælger et længerevarende og dybere forløb, som vil være transformerende, ledes du de næste tre dage tilbage til tidligere "liv"/uforløst energi og finder kilden til de temaer, som du gennemlever lige nu.


Catrine Marcussen

Akupunktør, skribent

"Jeg fik en indre barn-healing: Min oplevelse var, at det var trygt og kærligt. Sonja guidede mig meget nænsomt og trygt med stort nærvær.


Jeg havde hele tiden fornemmelsen af at være i 100% trygge og rare hænder. Det var en helt igennem rar og opløftende oplevelse som jeg takker Sonja for"

     


Når intuition og intellekt slår sig sammen, sker der ting og sager

Indre barn og højere selv

Blokeringer, der forhindrer vores følelse af velvære, glæde og liv forløses ved brug af farver og metaforer. Det liv eller "den film der ses eller opleves" er udvalgt fra "arkivet" af det Højere Selv og afspejler altid et tema eller et mønster, der er aktuelt for dig i din nuværende tilværelse.


Tidligere "liv"/uforløst energi

Ved at betragte tidligere liv som metaforer for den nuværende tilværelse skaber terapien udvidede muligheder for vækst og forståelse og den giver dig en enestående chance for at rense sindet for følelsesmæssige mønstre og fastlåste reaktioner/traumer og baner på den måde vejen for en stadig bedre kontakt med vor dybeste visdomskilde, vor sande natur - det Højere Selv.


Clearing af forældre - tema sessioner - kropssessioner

Efterhånden som man er klar til det, kan du tage yderligere terapiforløb for at kigge på specifikke forhold, f.eks.:

  • clearing af forældre
  • tema sessioner
  • kropssessioner

Efter en del sessioner kan der opstå et behov for mere at arbejde med energier og ikke så meget med at cleare specifikke emner. Et mere avanceret energi-terapiforløb kan handle om:

  • Seksualitet
  • Indre mand/kvinde
  • Indre fader/moder


Hvis du ønsker et lettere forløb, hvor jeg kombinerer krops-/samtaleterapi og håndanalysen, så læs mere her.

Susanne Berendt

"Kropsterapien gjorde at jeg kunne mærke de følelser, jeg ikke kan sætte ord. på Det var en tryg situation, hvor jeg kunne åbne op for det væld af følelser, der gør ondt. De gør så ondt, så de er lukket inde og det med at tale om det, er faktisk ikke en mulighed. Den mere kropslige forløsning giver bedre mulighed for at sætte ord på, de følelser, som jeg ikke har lyst til at "tage ud i lyset", fordi jeg er for bange for at jeg ikke kan håndtere det. Så er det lettere at gemme på dem og pakke dem ned - ihvertfald på den korte bane. Det er det selvfølgelig ikke på den lange bane. Det er vigtigt at være åben i situationen og efterfølgende finde ud af, hvad terapien konkret kan omsættes til. Terapien er derfor i sig selv en behandlende indsats - men hvis den skal bruges yderligere skal den efterbehandles."   

 
 
 
 

KONTAKT

Telefon (send gerne sms)+4525214667