om mig

SONJA RAMSØE

PSYKOTERAPEUT & HÅNDANALYTIKER

Lidt om mig


Når folk kommer til mig, føler de sig udfordrede og de udfordringer kan jeg hjælpe med at få ryddet af vejen. Ofte kun efter et besøg. Det kan være alt fra smerter i krop og sjæl, at finde frem til mere frihed i livet eller at finde troen på at gøre noget nyt. Jeg har en viden og værktøjer, som kan give dig modet tilbage og du vil føle dig lettet og positiv. Vi starter altid med en gratis samtale, så jeg kan give dig en idé om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig. Og ikke mindst så DU kan mærke, om det er det rette for dig. Start med at udfylde formularen nedenfor.


Vil du vide mere om mig

Jeg er født i 1964, gift og er mor til 3 voksne børn og har 1 dejligt barnebarn.


Jeg er uddannet som lægesekretær og har arbejdet på hospitaler og i lægepraksisser indtil 1992, hvor jeg blev ansat som sekretær/assistent i NIRAS. Sideløbende med fuldtidsjob, har jeg taget alle mine uddannelser og kurser, så jeg har en bred erhvervserfaring, både som lønarbejder og som selvstændig. Jeg har også været foredragsholder i hovedpine- og migræneforeningen.


Vil du vide endnu mere, kan du læse på min Blog.


 
 
 
 
 

Navn

Sonja Ramsøe

Fødselsår

1964

Email

Uddannelser

Lægesekretær 1992

Psykoterapeut 2010

Håndanalytiker 2016

Kurser

Retorik for kvinder 2011

Enneagrammer 1 + 2 2012

ACT-kursus hos Rikke Kjelgaard, 2016 og 2017

Introkursus til SE-uddannelsen, traumeheling, 2016Body SDS-behandler Mie Schriver skriver

"En håndanalyse hos Sonja Ramsøe er meget mere end jeg havde forventet.

Hvad mine linjer i hænderne fortalte, gav både mening og indsigt.


Sonja er en dygtig formidler, hun evner på meget professionel vis, at forklare og anskueliggøre hvad hun læser ud af håndaftrykkene. Med afsæt i hendes terapeutiske uddannelse, får analysen en helhed, fordi hun evner at komme et spadestik dybere.


Intet hokus pokus, men veldokumenteret og grundig analyse – som ramte lige på kornet!


Jeg kan bruge analysen til at forstå mig selv bedre, og til at blive bekræftet i, at den vej jeg har begivet mig ud på, er den rigtige. Og at der endnu er uudnyttet potentiale, hvis bare jeg tør kaste mig ud i livet og tro på mig selv!"


 Sonja Ramsøe, info(a)ramsoe.dk, CVR 36609133                                                        © Copyright. All Rights Reserved.